Álmodtam egy világot magamnak...

...itt állok a kapui előtt. Adj erőt, hogy be tudjak lépni, van hitem a magas falak előtt.

Never gonna be alone.

2013. február 18. 21:09 - Mogyee

Nincs időm bejegyzést hagyni az utókor számára... tudjátok mit? Tél végi hálaadás lesz :) De addig is álljon itt egy dal. Korábban már volt szó itt a blogomon arról, hogy bizony, egy igazi kapcsolat nem csupa-csupa pink felhőcske. Harcolni, küzdeni, akarni kell. Mindkét félnek. Olykor fájdalmas, olykor nehéz, és olykor olyan sebeket tépünk fel, amiket egyikünk sem akar... de muszáj. Annyiszor kérdezik tőlem, mi a jó kapcsolat titka... hát ez. Harcolj. Küzdj. Akard.

Ez a dal az Övé. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mogyeee.blog.hu/api/trackback/id/tr215087732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Carlota 2013.02.22. 19:22:52

Jajj Mogyee, igazán nem kellet volna, még elpirulok... :D

Najó, viccen kívül, nagyon jó ez a dal, igazán illik hozzátok. Jó látni, hogy ennyi nehezítő körülmény között is a kapcsolatotok megállja a helyét. Olykor-olykor még be is mutat a világnak és az idióta szabályainak! :)
süti beállítások módosítása