Álmodtam egy világot magamnak...

...itt állok a kapui előtt. Adj erőt, hogy be tudjak lépni, van hitem a magas falak előtt.

Életjel

2011. november 23. 22:23 - Mogyee

Elnézéseteket kell kérnem, hogy ennyire régen volt új bejegyzés... mentségemre szolgáljon, hogy tényleg semmi időm semmire, főleg így, hogy mindjárt beindul az advent (beavatottak tudják, szerény plébániánkon ez pontosan mit is jelent :D)

Mindent összevetve igyekszem, téma rengeteg kering a fejemben, és már csak arra várnak, hogy papírra - pardon, képernyőre vessem őket... én meg arra várok, hogy egy nap 36 órából álljon. Kedves Mikulás... nem lehetne...?

Ha már Advent közeledik, akkor esetleg egy kis karácsonyi hangulat is itt a blogomon...az alábbi reklámot úgy hirdették: "2011 legjobb karácsonyi reklámja". Azt hiszem, igazat kell adnom nekik. Nézzétek meg, és gondolkozzatok el rajta. Különösen így a nagy hajrá kifutópályáján szolgál a lehető legjobb mondanivalóval...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mogyeee.blog.hu/api/trackback/id/tr173407196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása